Nakon što je pokorio značajan dio poklonika na PC-u, simulator vožnje Assetto Corsa izlazi iz šikane te dolazi i na aktualne konzole.

podijeli

Asseto Corsa nije toliko razvikana simulacija vožnje kao neke druge, prvenstveno jer je gotovo dvije godine bio u fazi javnog testiranja. Ipak, riječ je o kvalitetnom naslovu koji je osvojio fanove žanra na PC-u, a sada se nada isto učiniti i na još dvije platforme. Igra je, naime, najavljena za PlayStation 4 te Xbox One, a trebala bi izaći u tim verzijama negdje tijekom 2016. godine.

Po izlasku će igra imati preko stotinu vozila, uključujući atraktivne zvjeri kao što su Pagani Zonda R, Ferrari LaFerrari i Mercedes C9. Njih ćemo voziti na preko 20 staza, uključujući legendarne lokacije kao što su Silverstone, Spa-Francorchamps, Monza i Nordschleife. Očekuju nas singleplayer komponenta, uključujući mod karijere, te multiplayer.
Rad na verziji za konzole neće zakinuti PC publiku koja će u međuvremenu dobivati nove sadržaje, a svi ti sadržaji eventualno će se naći i u PS4/XB1 verzijama.

podijeli

Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *