Izabrali smo TOP laptope za vašeg školarca!

podijeli

 

Boravak u klupama ili učenje kod kuće bit će sigurno puno zabavnije uz neki od laptopa iz Lenovo Yoga serije. Lagani su, snažni i konvertibilni – jednim se pokretom pretvaraju u tablet!

Lenovo Yoga Tab 3

Oni koji žele još manji i lakši uređaj – trebaju tablet! Uz Yoga Book koji izgleda kao sićušni, tanki laptop s olovkom i crtaćom pločom ili Yoga Tab 3 Pro koji ima ugrađen projektor, optimalan izbor bi mogao biti Lenovo Tab 4 – zbog svoje otpornosti, vrhunskog zvuka i slike od 8 ili 10 incha i izvrsne cijene.

Lenovo IdeaPad Legion Y520

Ni nakon 4. rujna, život neće biti samo učenje – bit će i igre. Neovisno o tome koju igru igra, svaki će gamer sigurno poželjeti računalo Lenovo Legion ili neki od fenomenalnih Legion dodataka koji ih prate. Na ovim snažnim strojevima se može i dobro učiti – provjereno.

Lenovo ThinkPad 13

Ozbiljni odlikaši koji su već postavili ambiciozne životne ciljeve i raspolažu neoborivim argumentom zvanim „prosjek 5.0“ sigurno će poželjeti neki ThinkPad jer ih koriste (i već 25 godina obožavaju) znanstvenici, astronauti, istraživači, inženjeri, programeri, veliki poduzetnici i njima slični. Najslavniji i najnapredniji među njima je X1 Carbon, ali za dobar školski početak optimalan izbor može biti i ThinkPad 13 – zgodan, čvrst, snažan, lagan i izdržljiv.

LENOVO – inovativni lider

Lenovo je vodeći svjetski proizvođač računala, čija ponuda obuhvaća ne samo stolna i prijenosna računala, laptope i tablete, već i nekoliko poznatih imena koja ste često čuli: ThinkPad, Yoga i  Motorola. Sve Lenovo proizvode obilježava iznimna inovativnost kojoj je teško parirati, osobito po tako povoljnim cijenama u istoj kategoriji.

izvor: jutarnji

podijeli

Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *