FOTO: Ovo je 60 godina mlađa udovica Hugha Hefnera kojoj nije ostavio ni paru

podijeli

 

VIJEST o smrti Hugha Hefnera jutros je obišla čitav svijet. Osnivač Playboya umro je u 91. godini života prirodnom smrću, okružen voljenim ljudima. Jedna od tih voljenih osoba zasigurno je i njegova 60 godina mlađa supruga Crystal Harris, koju je Hefner oženio 2012. godine.

Iako su bili u braku pet godina, Crystal neće naslijediti ni novčića od Hefnerovog ogromnog bogatstva, pišu američki mediji. Razlog tomu je njihov predbračni ugovor u kojemu stoji da u slučaju razvoda ili smrti Crystal neće naslijediti ništa od imovine vrijedne više od 200 milijuna dolara. Novac, nekretnine i pokretnine naslijedit će Hefnerova djeca i neke humanitarne udruge.

Crystal navodno Hefner nikada nije uvrstio u svoju oporuku, a u predbračnom ugovoru stoji da će se “pripaziti na nju” nakon njegove smrti, pa će vjerojatno dobivati određeni iznos novca potreban za život na kakav je navikla.

Hefner i Crystal Harris u braku su bili pet godina. Vjenčali su se na gala vjenčanju 2012. godine o kojemu je brujao cijeli svijet. Navodno je Crystal jednom prilikom izjavila da između njiih dvoje nikada nije pao seks, odnosno da su jednom pokušali, ali je Hugh izdržao samo dvije sekunde.

podijeli

Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *