NOVA KATASTROFA LEA MESSIJA I DRUŠTVA! ARGENTINCI NISU SVLADALI NITI PERU NA PREPUNOJ BOMBONERI

podijeli

Soccer Football - 2018 World Cup Qualifiers - Argentina v Venezuela - Monumental stadium, Buenos Aires, Argentina - September 5, 2017. Argentina's Lionel Messi. REUTERS/Marcos Brindicci

 

U predzadnjem kolu južnoameričkih kvalifikacija za odlazak na SP u Rusiju 2018. godine, reprezentacija Argentine nije uspjela na prepunoj Bomboneri svladati momčad Perua (0:0). Ovim rezultatom Gaučosi su pod veliki znak pitanja doveli nastup na velikoj smotri obzirom kako se uoči posljednje utakmica nalaze na šestom mjestu, a to je prvo ispod crte koje ne vodi prema Rusiji.

Argentina trenutačno ima 25 bodova, isto koliko i Peru, ali razlika je u tome da Peruanci imaju čak deset zabijenih pogodaka više od Messija i društva. Argentini je sada ostao put u Ekvador gdje nije uspjela dobiti utakmicu od 2001. godine, a osim pobjede mora se nadati kako će im se poklopiti rezultati iz ostalih utakmica.

 

Neodlazak u Rusiju bio bi velik udarac za Gaučose, ali i za svjetski nogomet i navijače koji ne bi mogli uživati u majstorijama Lea Messija, Gonzala Higuain, Angela Di Marije, Icardija, Dybale i mnogih drugih zvijezda.

izvor: jutarnji.hr

podijeli

Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *