CRO COP SE VRAĆA U RING! Jedan od najmoćnijih ljudi u borilačkom svijetu Japana potvrdio: ‘Mirko Filipović borit će se još nekoliko puta!’

podijeli

MirkoFilipović vraća se u ring! Vijest je potvrdio predsjednik japanske borilačke promocije Nobuyuki Sakakibara. CroCop će odraditi još nekoliko borbi za Rizin.

 

Zagreb, 150313.
Arena Zagreb.
Kickboxing K-1 World GP Final turnir.
Prvi put u povijesti K-1 finale odrzava se izvan Japana, i to u Zagrebu.
Mirko Filipovic je u finalu pobijedio Ismaela Londta jednoglasnom odlukom sudaca, te tako osvojio naslov pobjednika K-1 World Grand Prixa.
Na fotografiji: Mirko Filipovic sa K-1 pojasom.
Foto: Damir Krajac / CROPIX

Legendarni borac iz Hrvatske izjavio je nedavno kako kako se potpuno oporavio od ozljede koljena te da planira odraditi oproštajnu borbu u Japanu. Međutim, pročitamo li pažljivije ono što je napisao Sakakibara, jasno je kako će Filipović odraditi više mečeva.

“Pobjednik Rizin GP-a 2016. Mirko Cro Cop, vratit će se u Rizinov ring nakon godinu dana. Odlučio je boriti se pred svojim voljenim japanskim obožavateljima još nekoliko puta, prije nego što se odluči umiroviti. Mirko bi se želio boriti protiv značajnih protivnika, sve dok ne odluči napokon odbaciti svoje rukavice. Pripazite, pred vas stiže posljednje poglavlje Mirkove karijere”, napisao je Sakakibara na svom Instagramu.

Još nije poznato kada bi se trebala dogoditi prva borba, no nagađa se kako će se Mirko boriti već na Staru Godinu.

podijeli

Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *