Evo šta vas čeka u ljubavi i poslu od 19. do 26. novembra

podijeli

Venera je u sekstilu sa Plutonom, što znači da je pred vama pozitivna nedelja kada je ljubav u pitanju, ispunjena strašću i magnetskom privlačnošću. Ipak, Neptun je tu da se pobrine da ostanete racionalni i vidite stvari onakvim kakve jesu, a ne kroz ružičaste naočare. Ako se okružite nerealnim očekivanjima, neizbežno ćete se suočiti sa razočaranjem.

Ovan

Ovan

Foto: bustle.com
Konačno imate šansu da sredite deo života koji ste dugo zapostavljali. Ovnovi koji su u dužim vezama doneće važnu odluku. Provedite vreme sa prijateljima za vikend jer vam samoća budi razmišljanja na prošlost.

Bik

Bik

Na poslovnom planu, pred vama je veoma uspešna nedelja. Budite taktičniji i strpljiviji kada je u pitanju odnos sa voljenom osobom. Vaša iskrenost može skupo da vas košta.

Blizanci

Blizanci

Pokušajte da na poslu držite svoje emocije pod kontrolom. Blizancima u romantičnoj vezi sledi prijatno iznenađenje. Poslušajte svoju intuiciju kada je u pitanju nova osoba koja vam je iznenada ušla u život. Smanjite alkohol.

Rak

Rak

Dok god budete uspevali da zadržiti pozitivan stav, na poslu će vam sve ići od ruke. Kada je u pitanju situacija na ljubavnom planu, suzdržite se od donošenja naglih odluka ako u njih niste sigurni. Čuvajte se u saobraćaju.

Lav

Lav

Željni ste učenja i dokazivanja na poslu i nadređeni će to i primetiti. Vikend će vam biti ispunjen romantikom i lepim dešavanjima, ali ćete početkom nedelje naučiti bitnu životnu lekciju. Izvucite pouke i nastavite dalje podignute glave.

Devica

Devica

Dosta ste ugađali tuđim potrebama i vreme je da konačno malo pogledate sebe. Otputujte negde, idite u prirodu, častite sebe poklonom. U subotu će vam se ostvariti jedna želja.

Vaga

Vaga

Koliko god se oslanjali na svoj instinkt, po jednom pitanju ćete morati da zatražite savet prijatelja. Zvezdu su vam naklonjene i na poslovnom planu vam sve ide od ruke. Ova nedelja je puna iznenađenja ako ste u potrazi za ljubavlju.

Škorpija

Škorpija

Ne dozvolite da vam stresan početak nedelje na poslovnom planu pokvari raspoloženje. Ponašajte se zrelo i smislite način da rešite problematičnu situaciju. Slobodne pripadnike znaka očekuje neobično poznanstvo.

Strelac

Strelac

Čini vam se da se sve svalilo na vaša leđa kada je posao u pitanju. Budite strpljivi, a vaš prirodni entuzijazam i snalažljivost mogu samo da vas guraju napred, nikako unazad. Za vikend vas očekuje poziv osobe koju ste ostavili duboko u prošlosti.

Jarac

Jarac

Bez rizika nema profita i ovo je pravo vreme da sledite ovu krilaticu. Neke ponude se neće ukazati dva puta u životu. Zbog porodičnih obaveza osećate da se udaljujete od partnera, ali rešenje je na vidiku.

Vodolija

Vodolija

Ne biste poželeli bolji početak nedelje kada je posao u pitanju. Vaša želja za odlaskom u inostranstvo konačno dobija konkretne obrise. Tenzija na ljubavnom planu može da utiče na vaše zdravlje, pa pokušajte da se opustite i ne budete tako sitničavi prema partneru.

Ribe

Ribe

Ne manjka vam stresa na poslovnom planu, ali ostanite hladne glave i ne donosite ishitrene odluke. Pokušajte da se za vikend odmorite i relaksirate sa partnerom. Slobodne Ribe bi konačno mogle da pozovu na sastanak osobu o kojoj dugo maštaju.
Image source: bustle.com

podijeli

Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *