Forbes proglasio Huawei Mate 10 Pro najboljim telefonom 2017. godine

podijeli

 

Huawei Mate 10 Pro

 

 

Tržište pametnih telefona iz godine u godinu ima sve više konkurenata, koji se bore za udio na tržištu. I dok su godine iza nas pripadale većinski Samsungu i Appleu, situacija se sve više mijenja u prilog drugih proizvođača. Već se nekoliko godina razni proizvođači pokušavaju probiti u sam vrh tržište pametnih telefona. Nekim je to i uspjelo, a među njima svakako vrijedi istaknuti Huawei i Xiaomi, koji su po karakteristikama kvalitetni konkurenti najboljim top modelima poznatih proizvođača.

Kako rade dobar posao, u tvrtki Huawei vrlo vjerojatno su i sami svjesni, jer imaju sve više kupaca uređaja. No, ne šteti povremeno dobiti i pohvalu od strane struke. Ovih dana Huawei je dobio jedno od najvećih mogućih priznanja, jer je poznati američki poslovni magazin Forbes proglasio njihov telefon Huawei Mate 10 Pro najboljim pametnim telefonom za 2017. godinu. Koliko je to priznanje moćno dokazuje i činjenica da je u utrci za titulu Huawei pobijedio sve svoje najveće konkurente.

 

Slikovni rezultat za mate 10 pro

Huawei Mate 10 Pro u sebi sadrži sjajan čipset, koji je trenutno najbolji na tržištu, posebice kada pričamo o Android uređajima. Radi se o Kirin 970 ima pogodnost raditi s ugrađenom umjetnom inteligencijom, što mu pruža čak 25 puta brži rad o nekih prethodnih generacija procesora. Ono u čemu još briljira Huawei Mate 10 Pro jest dugotrajnost baterije, ali i fantastične kamere koje pružaju najbolji mogući doživljaj fotografiranja i snimanja.

Forbes slovi za jedan od najboljih magazina na svijetu i kao takav ima veliki respekt među pripadnicima svih društvenih slojeva. Ova nagrada za Huawei svakako znači puno, jer je brend pokazan u svijetu kao jedan od najboljih, odnosno najbolji za ovu godinu na tržištu pametnih telefona.

Ono što je jako bitno jest što je Huawei u ovom istraživanju pobijedio svoje najveće konkurente. Iza Huawei Mate 10 Pro našli su se primjerice pametni telefoni: Samsung Galaxy Note 8, iPhone X i LG V30. Dakle, Huawei je zaista nadvladao svoje konkurente i iznjedrio najbolji pametni telefon za 2017. godinu.

Piše: M.Ž.

podijeli

Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *