Dodajte ovo svojim jelima ako želite manje masnoće na trbuhu

podijeli

U ovom trenutku niste jedini koji ste tijekom prosinca nabacili koji kilogram viška te sada gledate u svoj nešto veći trbuh te mislite kako možda ipak niste trebali pojesti baš sve s blagdanskog stola

 

 

VEĆINU toga već imate u svom kuhinjskom ormariću.

U ovom trenutku niste jedini koji ste tijekom prosinca nabacili koji kilogram viška te sada gledate u svoj nešto veći trbuh te mislite kako možda ipak niste trebali pojesti baš sve s blagdanskog stola.

No, siječanj je tu da osjetite postblagdansku depresiju i da se izvučete iz nje te pokušate umanjiti štetu. A kada je u pitanju ona koja se vidi na vašem trbuhu, tu uskačemo mi.

Masnoće na trbuhu jedne su od najgorih i najteže ih se riješiti. Kako biste ih sveli na minimum preporučuju se kardio i vježbe s utezima, što zdravija prehrana, dovoljno sna i tekućine, manje stresa, ali i pokretanje vašeg metabolizma.

Kako najlakše postići ovo posljednje? Prema pisanju poznatog portala Byrdie, posegnite za termogenim namirnicama te ih ubacite u svoju svakodnevnu prehranu, kao što su kajenski papar, kurkuma, đumbir, češnjak, cimet i slično.

Naime, hrana koja “zagrijava” vaše tijelo doprinosi otprilike 10 posto vaše dnevne sposobnosti da sagorite kalorije ubrzavanjem metabolizma. Drugim riječima, ove namirnice podižu temperaturu tijela, a ono zatim koristi energiju ili kalorije kako bi se zagrijalo.

Jednostavna promjena koja znači toliko puno, posebno u ovo postblagdansko vrijeme.

 

 

 

 

index.fit

podijeli

Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *