LEWANDOWSKI MOŽE IĆI – Bayern objavio za koju cijenu

podijeli

 

BAYERN MÜNCHEN odlučio je prodati Roberta Lewandowskog (29), tvrdi L’Équipe.

Francuski dnevni sportski dnevnik podsjeća kako je Bayernovo rukovodstvo u prošlosti odbacivalo mogućnost prodaje.
Međutim, potaknuto željom Roberta Lewandowskog da napusti klub, zaokrenulo je transfernu politiku i prihvatilo prodaju poljskog reprezentativca u slučaju ponude od 100 milijuna eura.
Real Madrid, Chelsea, Manchester United i Paris Saint-Germain europski su velikani koji se spominju kao potencijalni kupci.
Bayern München prodajom bi Roberta Lewandowskog višestruko profitirao. Napustivši Borussiju Dortmund početkom srpnja 2014. godine, Poljak je u Bayern München pristigao bez transferne odštete jer mu je istekao četverogodišnji mandat. Današnja tržišna cijena rasnog golgetera procjenjuje se na 90 milijuna eura.
Bavarski div eventualnim odlaskom Roberta Lewandowskog u sadašnjem kadru brojao bi tek dva klasična napadača u vidu Sandra Wagnera i Kwasija Wriedta. Ipak, očekivano je kako bi stečenim kapitalom značajnija financijska sredstva uložio u kapitalca dokazane napadačke klase.
Robert Lewandowski u 187 službenih nastupa za Bayern München postigao je 145 pogodaka. Tekući ugovor istječe mu 30. lipnja 2021. godine.
index sport

podijeli

Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *