POVRATAK GOROSTASA U OKTOGON! BROCK LESNAR na korak od nove UFC borbe!

podijeli

Povezana slika

 

Poznati su glavni detalji onoga što je navedeno u novom ugovoru Brocka Lesnara s WWE promocijom, kao i onaj nama najzanimljiviji dio, koji se tiče njegovog nastupa u UFC-u, prenosi Fight site.

Lesnar je prije dva tjedna nastupio na Wrestlemaniji, što se očekivalo da bude njegov posljednji nastup u toj promociji. No, čim je došao do pobjede u svojoj “borbi”, bilo je jasno da stvari nisu takve kako se pretpostavljalo, nego je većina bila uvjerena da nakon toga Brock gotovo sigurno ostaje dio WWE-a. UFC fanovi koji su se nadali njegovom povratku u oktogon su bili razočarani, no na kraju se saznalo kako ipak postoji jedna stavka usmjerena upravo u smjeru koji bi iste trebao razveseliti.

 

Naime, Lesnar nije produžio svoj dotadašnji ugovor, nego je dogovorio nove uvjete koje je upravo on sam diktirao. Prema starom ugovoru, WWE je imao ekskluzivno pravo na njega i bio je plaćen na godišnjoj bazi. Ovog puta će to biti slično onome kako su plaćeni MMA borci. Brock će biti plaćen po nastupima i pojavljivanjima, a tu je još jedan dodatni dio za korištenje njegovog imena i branda.

 

 

sportske novosti

podijeli

Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *