Probudite se sa savršenom kosom: Četiri frizure koje je najlakše održavati

podijeli

Kad je kosa neposlušna, onda to ne kvari samo nečiji izgled, već i raspoloženje • Srećom, postoji nekoliko “bezbrižnih” frizura koje ne zahtijevaju baš nikakvo oblikovanje jer uvijek izgledaju dobro

 

 

 

NE kaže se uzalud da je kosa najljepši ukras svake žene, no svi znamo da to i nije uvijek baš tako.
A kad je kosa neposlušna, onda to ne kvari samo nečiji izgled, već i raspoloženje. No nikome se ne da baš svako jutro namještati frizuru kojoj ponekad jednostavno nema pomoći. Srećom, postoji nekoliko “bezbrižnih” frizura koje ne zahtijevaju baš nikakvo oblikovanje jer uvijek izgledaju dobro. Otkrijte o kojim je frizurama riječ.
Kosa jednake dužine
Odlična frizura za: Ravnu, gustu i tanku kosu.

Jedna od najtraženijih frizura posljednjih nekoliko sezona je klasični ravni bob, i to s razlogom. Kosa jednake dužine daleko je najlakša za održavanje te savršeno uokviruje lice.
Stepenasto
Odlična frizura za: Gustu i tanku, kovrčavu, valovitu te ravnu kosu (za sve).

Slojevi su odličan način za dodavanje volumena kosi i odlično uokviruju lice.
Slojeviti bob
Odlična frizura za: Gustu i kovrčavu kosu.

Vjerovali ili ne, bob izgleda odlično na kovrčavoj kosi, pogotovo stepenasti. To je ujedno i najjednostavniji način održavanja prirodnih kovrča.
Šiške sa strane
Odlična frizura za: Gustu ili tanku, ravnu kosu.

Za razliku od šiški preko čela, ovakva frizura ne zahtijeva redovite posjete frizeru, kao ni neko pretjerano oblikovanje kod kuće. A čak i kad šiške narastu, vaša frizura će izgledati uredno, bez puno muke.
index rouge

podijeli

Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *