Čovjek zvijer već 27 godina uzima steroide i jedan pogled na njega utjeruje strah u kosti

podijeli

Svijet Rich Piane se može opisati kao ogroman. On ima ogromnu kuću, ogromne obroke i naravno nevjerovatno ogromno telo. Uzima steroide skoro cio život i drugi bodibilderi ga mole da prestane.

Ali sa viškom dolazi i cijena koju mora da plati poslije višegodišnjeg uzimanja steroida, a to mu tek slijedi u kasnijim godinama.
Iako mnogo toga rizikuje, Rich na svojim video snimcima, koje kači na “youtube”, insistira da je srećan i zadovoljan svojim životom.
Kao sin bodibildera, Rič je od malena bio u svijetu velikih i jakih muškaraca. Sa samo 11 godina krenuo je u teretanu i sa 15 godina otišao na svoje prvo takmičenje.
27 godina ovaj čovjek bez prestanka uzima steroide i čak i na Instagram kači slike svojih “lijekova” i raspored uzimanja doza.
– Ukoliko birate da li da uzmete steroide ili da ostanete prirodni, ostanite prirodni, ukoliko ne želite profesionalno da se bavite bodibildingom – priča Rič u jednom svom snimku.
– Takmičio sam se i došao sam do tog stadijuma da su htjeli da me “zbrišu” sa bine ukoliko ne krenem sa uzimanjem steroida. Bio sam srećan kad sam počeo da ih uzimam. Imao sam 18 godina – ističe Piana.
Od tada je Rič zauzimao zavidna mesta na bodibilding takmičenjima. Procjenjuje se da troši oko 2500 dolara mesečno na hormone rasta, ne računajući uzimanje steroida.
Čak iako se više ne bavi profesionalno bodibildingom, on i dalje svom telu postavlja nevjerovatne i ekstremne izazove.
Rič zarađuje dosta novca preko reklama i medijskih kanala na društvenim mrežama.
Skoro se angažovao u izazovu “veći iz dana u dan” koji traje tri mjeseca, a gledaocima je obećao da će da dobiju 13 kilograma mišićne mase ako budu pratili njegove savjete, piše “Daily Mail”.
Izazov je uspeo da završi i kako kaže bio je neverovatno naporan. Sada će se okušati u novom, a to je smanjenje mišićne mase, jer je kako kaže “stekao previše mišića”.
        
  

 

Blic.rs

podijeli

Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *