STRAVIČNO UPOZORENJE ESKIMA: Zemlja se pomerila, NEŠTO SE PROMENILO, nešto OPASNO SE DEŠAVA!

podijeli

Starešine su se složile da je uzrok takvim promenama pomeranje Zemlje prema severu

 

foto: Pixabay

 

Uragan Irma, zemljotresi, masovna ubistva, ratovi, zveckanje nuklearnim oružjem, džinovski lednici se odvajaju od Antarktika

 

 

 

Svet kakav poznajemo srlja u propast, a kao da nam to nije bilo dovoljno, oglasio se i narod koji se retko oglašava, i to jednim katastrofičnim predviđanjem.

 

Prema eksimskim starešinama, koji su dobri vremenski prognostičari, jer žive u skladu s prirodom, izučavajući jednostavne, ali često zanemarene signale, problem nije samo u globalnom zagrevanju.

 

Naime, ovi domoroci u arktičkim regijama Kanade, SAD i Grenlanda kažu da klima nije krivac za sve, već se po njima, jednostavno rečeno “Zemlja pomerila”.

 

Ovo jezivo upozorenje su uputili NASA i celoj globalnoj naučnoj zajednici, govoreći kako je naša “planeta stenjala, a nebo se promenilo”.

 

Pogledajte video:

 

Oni tvrde da se Zemlja “zateturala”, odnosno “nagnula” prema severu, što je rezultiralo “promenom na nebu”.

 

 

– Nebo je drugačije – starešine su tako upozorile NASA da Sunce više ne izlazi na mestu na kojem je izlazilo ranije. Upozorili su i da im dani traju duže nego ikad pre, a tvrde i da su se promenili položaji Meseca i zvezda, što je po njima pravi uzrok promena temperature i strašnih oluja koje pogađaju planetu.

 

Sve starešine su se složile da je uzrok promenama pomeranje Zemlje prema severu, a smeta im što se za sve optužuju klimatske promene.

 

Prema njima, Sunce je sada na višoj poziciji na horizontu i greje više nego obično.

 

– Nešto se opasno događa sa Zemljom – tvrde Eskimi.

(Espreso.rs/Express.hr)

podijeli

Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *