Veliki horoskop po znakovima za NOVEMBAR: Stiže najsretniji aspekt u godini – Jedan znak će biti na TRONU!

podijeli

Prolazili smo kroz turbulentan period, ali pred nama je, konačno, umjeren mjesec. Novembar nam donosi sreću, zadovoljstvo i mnogima obnovu.

Najznačajniji aspekt u ovom periodu je trigon Saturna i Urana. Ova kombinacija povoljna je za reforme, obnove, prilagodbe i izgradnju novog na solidnim temeljima iz prošlosti. Donosi kontrolirane promjene, koje su strateške, ali može donijeti nepredviđene novitete.

 

 

 

Na širem planu, u političkom svijetu mogu se očekivani novi smjerovi, novi politički pogledi i novo vodstvo. Aspekt je aktivan tijekom novembra 2017. godine i pomaže onima koji su razmišljali o promjenama u svom životu, posebno ako se do sada poradilo na nekim planovima i akcijama.

Tijekom novembra očekujte i najsretniji aspekt u godini: Venera – Jupiter konjunkcija koja obećava harmoniju i prosperitet, zabavu i ljubav, sreću i uspjeh u onim područjima u kojima u solarnoj karti vlada i u kojima se događa.

Budući da su u srži stvari dvije planete koje smatramo beneficima, ovo je povoljan aspekt općenito. Donosi optimizam, naklonost, zadovoljstvo i odličan je period za zaruke, svatove, festivale, zabave, odmore i putovanja. Na širem planu, povoljan je period za suradnje, pregovore, konvencije i ugovore.

S druge strane, kvadrat između Marsa i Plutona može stvoriti napetost povremeno, tvrdoglavost i egoističnost i borbe za moć i kontrolu mogu biti pojačane. Ako razmotrimo činjenicu da je drugi aspekt pozitivan, ali nije toliko dinamičan, ovaj kvadrat, iako se čini borbenim, začinit će ovaj mjesec zato što može biti motivirajuć i pogurati ljude u akciju. Negativna strana je nestrpljenje i nenaklonost.

Na kraju, ali ne i zadnje, u zadnjoj dekadi mjeseca Merkur pravi trigon s Uranom i konjunkciju sa Saturnom, te pojačava efekt Saturn – Uran trigona, što je povezano s donošenjem ozbiljnih odluka s dugoročnim efektima.

 

 

 

OVAN – horoskop novembar 2017.

 

Ljubav i veze

Vladar Ovna, Mars, nalazi se u kući veza, pa je posve jasno koji će vam biti prioriteti tijekom novembra 2017. godine. Vaša bolja polovica i sve vezano za ljubavni život istaknuto je, motivira vas i predstavlja istovremeno i izazov. Činjenica da Mars prolazi kroz kuću veza ukazuje na to da ćete vi biti ta osoba koja čini sve za voljenu osobu ili s voljenom osobom i imat ćete dovoljno volje i snage da stvari povedete u željenom pravcu. Možete uspjeti zato što sada postoji posebna veza između Venere (planete ljubavi i vladara kuće veza Ovna) i Marsa. To ide vama u korist. Može se raditi i o ostvarenjima kroz novac, dobra i zajedničke interese.

 

Posao i novac

Prvo i najvažnije, novembar 2017. godine je sretan mjesec za vas kada se radi o novcu. Sunce – Venera – Jupiter trio iz 8. kuće Ovna obećava povećan priljev novca ili druge oblike dobara koje ćete imati, od drugog tjedna studenog. To može biti rezultat koji dolazi kroz partnerstva i suradnje, poklone, sponzore, naslijeđe, fondove, povrate, pregovore vezano za financijske institucije, kontakte kroz poslovno okruženje i slično, ali i kroz druge izvore , ne samo ove trenutačne. U ovom periodu važnu ulogu u poboljšanju prihoda i u profesionalnom životu imaju suradnje. Kada se radi o ulaganju, obrazovanju, istraživanju, otkrivanju dubljeg smisla, komunikaciji i putovanjima, imat ćete sreće.

 

Zdravlje i moral

Nećete biti u najboljoj formi tijekom novembra, iako po prirodi imate viška energije. Ipak, ako sada razborito raspodijelite snagu, sve će biti dobro. Sve ovisi o vama. To znači ako nešto krene krivo, najvjerojatnije ćete vi sami to uzrokovati. Nemojte žuriti, niti pretjerivati u bilo čemu i izbjegavajte sukobe.

 

Savjet

Sada je prilika da popravite svoju financijsku situaciju, skupite novac ili dobra!

 

 

BIK – horoskop novembar 2017.

 

Ljubav i veze

Novembar dolazi s primamljivom ponudom: u kući parova Bika su Sunce i dva benefika – Venera i Jupiter. Povrh svega, Venera je planeta ljubavi i vladar Bika. Ovakav postav planeta je obećavajuć i može biti jako sretan period vezano za ljubav i brak, može donijeti zadovoljstvo i harmoničan odnos. Ovo je sjajna prilika, ali na vama je hoćete li je i kako iskoristiti, jer je vladar kuće parova, Mars, u dosta nepovoljnoj poziciji. Ako uzmemo u obzir da Mars pravi uzajamnu recepciju s Venerom, postoji više mogućnosti koje možete iskoristiti i izvući ono najbolje iz svake situacije. Imate dosta dobre karte u rukama, ali na vama je kako ćete odigrati. Možda bi trebali biti odlučniji i hrabriji.

 

Posao i novac

Mars je vladar kuće posla i pravi kvadrat s Plutonom. To znači da ćete u novembru 2017. godine imati puno posla i morat ćete raditi pod pritiskom. Bit će izvanrednih situacija, kriza, mogući su sukobi ili druge vrste nevolja na poslu. U najboljem slučaju radi se samo o dodatnom naporu koji ćete morati uložiti ili o neugodnostima zbog manjih problema i neusklađenosti. Venera, vladar kuće posla Bika je dobro postavljena i konačni rezultat je pozitivan i mogli bi ostvariti nešto posebno ili vam se može ponuditi prilika koju niste očekivali. Povoljan je period s partnerstva i suradnje. Možete očekivati pozitivne rezultate. Ako su vaše financijske odluke utemeljene na strateškom razmišljanju, dobri su izgledi za poboljšanje situacije.

 

Zdravlje

Novembar je zanimljiv mjesec, povoljan za puno stvari, ali može donijeti i energetski nesklad. Mogli bi biti skloni pretjerivanju. Kontrolirajte se i izbjegavajte stresne situacije što bolje možete. Zbog žurbe može doći do nezgoda, a mogući su i upalni procesi. Razmišljajte na pozitivan način i budite u svemu umjereni!

 

Savjet

Izađite, upoznajte nove ljude i stvarajte nova prijateljstva i partnerstva!

 

BLIZANCI – horoskop novembar 2017.

 

Ljubav i veze

S Merkurom, vladarem Blizanaca, smještenim u kući parova, studeni ističe važnost veza. Život u dvoje postaje značajniji i aktivniji. Interes prema voljenoj osobi (ako ste u vezi) ili želja za pronalaskom nove ljubavi dolazi prije svega ostalog. U zadnjem djelu mjeseca to postaje očitije, kada i Sunce ulazi u kuću parova Blizanaca. Mogli bi doživjeti nešto posebno intenzivno s osobom s posla ili s osobom s kojom dijelite obaveze. Kako god bilo, čini se da je tijekom studenog snažna povezanost između emocija i obaveza. Nije nemoguće ni da se dogodi afera s nekim s posla.

 

Posao i novac

Kuća posla Blizanaca je dobro postavljena tijekom novembra 2017. godine. Tu se nalaze Sunce, Venera i Jupiter. Dva benefika, Venera i Jupiter udružuju snage i prave, kako to astrolozi nazivaju, najbolju konjunkciju. To se tako posložilo da je Jupiter vladar kuće karijere Blizanaca, a povrh svega, Mars, vladar kuće posla Blizanaca, i nalazi se u sretnoj kući. Očekujte značajna poslovna postignuća (prepoznavanje, pohvale, prilike i slično) ili očekujte rad sa zadovoljstvom, za što ćete biti dobro nagrađeni ili će vam nešto donijeti puno zadovoljstva. Tijekom studenog 2017. godine značajne će biti suradnje.

 

Zdravlje i moral

Uz Mars koji je smješten u kući instinkta i sporta trebali bi imati odličnu fizičku formu. Ali, Mars pravi kvadrat s Plutonom i blizina Merkura Saturnu i nije tako dobra stvar. Kako god bilo, možete se osloniti na odlične veze sa zdravstvenim svijetom što će vam pomoći da nađete sretna rješenja za bilo kakve poteškoće. Mogli bi čak naći rješenja za neke starije zdravstvene poteškoće.

 

Savjet

Složite i spremite sve ormare, ladice, police i pretince!

 

 

RAK – horoskop novembar 2017.

Ljubav i veze

Tijekom studenog 2017. godine kuća užitka Raka vrvi užicima! Ovdje sjajno Sunce sjaji u svojoj veličini. Tu se nalaze i dva benefika, senzualna Venera i Jupiter. Kada su ovo dvoje zajedno, mogu donijeti samo dobre stvari! Povoljan je period za ljubavne sastanke, za početak nove ljubavne priče, možda i za tajne veze ili iskustva koja ćete uvijek pamtiti i prisjećati se sa smiješkom na licu. Sada ćete otkriti nešto o sebi što niste ni znali da se krije u vama, povezano s vašim čežnjama i željama u ljubavnom životu. S druge strane, tranziti tijekom studenog 2017. godine povoljni su za proširenje obitelji i djecu.

 

Posao i novac

Merkur je smješten u kući posla, komunikacije, informacija i putovanja Raka, što će biti glavne teme i događanja tijekom studenog 2017. godine. Sunce, Jupiter i Venera potiču umjetničko izražavanje i kreativnost, zabavu i sport, promocije, objavljivanje i otkrivanje talenata na jedan ili drugi način. Za Rakove je studeni prizemljeniji mjesec kada se radi o nekretnini, posjedu, dugoročnim dobrima, obiteljskom poslu, radu od kuće i kući. S jedne strane novac pritječe od intenzivnog ulaganja truda, a s druge strane kroz sreću. Dogodit će se barem jedna, ako ne i više situacija, u kojoj ćete se naći na pravom mjestu u pravo vrijeme i uživat ćete u značajnoj dobiti.

 

Zdravlje i moral

U studenom 2017. godine bit ćete u najboljoj formi! Uživajte! Sunce, Venera i Jupiter (smješteni u Škorpionu) prave trigon s prirodnim Suncem Raka. Bit ćete puni energije, raspoloženi za posao, vježbanje, putovanja, općenito ćete biti dobrog raspoloženja i optimistična pogleda na budućnost. Bit će i napetih trenutaka, budući da Mars pravi napet aspekt prema prirodnom Suncu Raka, ali puno lakše ćete se nositi s tim nego do sada.

 

Savjet

Iskoristite dan i uživajte u trenutku! Činite to cijelim srcem!

 

 

LAV – horoskop novembar 2017.

Ljubav i veze

Smješten u kući erotike tijekom novembra 2017. godine Merkur je nestašan i sklon eksperimentiranju. Želi nešto uzbudljivo, ali ne želi izgubiti glavu. Strastvene događaje očekujte u zadnjoj dekadi mjeseca, kada se u toj kući pojavljuje i Sunce. Pored toga, studeni 2017. godine je velikodušan, ugodan i stabilan kada se radi o obitelji i domu Lava: Venera i Jupiter obećavaju sreću i ispunjenje vezano za dom, podršku roditelja, poklone ili druge vrijedne predmete za dom. Kroz prve dvije dekade mjeseca intiman život bolji je no ikada i osjećat ćete se ugodno u opuštenoj kućnoj atmosferi uz voljenu osobu.

Posao i novac

S Jupiterom i Venerom smještenom u 4. kući Lava novembar 2017. godine je dobar za kupnju ili iznajmljivanje kuće, stana, poslovnog prostora ili za uređenje, proširenje i obnovu kuće, stana, poslovnog prostora, za kupnju namještaja ili možda čak komada zemlje ili neke druge stvari koja će vam koristiti. Najprofitabilnije ulaganje ovaj mjesec je ulaganje u estetski vrijedne predmete poput umjetnina, nekih antiknih predmeta i slično. U profesionalnom životu ovo je povoljan mjesec za one koji se žele izboriti za nešto, za održavanje konferencija, za debate i kada se treba uložiti intelektualni napor. Osim toga, sve se svodi na akciju, puno kretanja i putovanja.

Zdravlje i moral

Bit ćete u dosta dobroj formi kroz prve dvije dekade mjeseca, a posebno u zadnjoj dekadi mjeseca. Nelagoda može biti prisutna zbog stresnih okolnosti. S Marsom u kući uma Lava mogli bi biti nestrpljivi i razdražljivi. Zbog žurbe, brzine, nepromišljenog djelovanja ili nemara može doći do raznih ozljeda i povećana je mogućnost nezgoda.

Savjet

Napravite obiteljsku proslavu ili zabavu! Svi će uživati i pamtiti takav događaj.

 

 

DJEVICA – horoskop novembar 2017.

Ljubav i veze

Pričanje i putovanje…uživanje i zabava! Tijekom novembra 2017. godine vladar kuće parova Djevice, Jupiter, nalazi se u kući komunikacije i kretanja i društvo mu prave Sunce i Venera. Ovo je pozitivna kombinacija koja može donijeti potvrdu ljubavi, zaruke, osjećajne i iskrene poruke i uspješne dogovore. Zbog ljubavi mogli bi putovati ili upoznati nekog tko će vam puno značiti. Ali, ovakav sklop planeta skriva zamku: mogli bi nasjesti na lažna obećanja ili bi vi mogli obećati nešto što nije u dodiru sa stvarnosti. I još nešto jako važno: nemojte miješati novac i ljubavne interese. Osim toga, sve ostalo je dobro i pozitivno.

 

Posao i novac

Novembar 2017. godine je čudo za um. Prolazak tria Sunce – Venera – Jupiter kroz 3. kuću Djevice donosi uspjeh kroz intelektualne ciljeve, kreativan posao ili pisanje, okupljanja i razmjenu informacija. Možete kreirati vlastiti uspjeh, pogotovo ako slikate, svirate, igrate tenis, izlažete odjeću ili nakit ili druge stvari koje zahtijevaju spretnost. Pisanje, verbalno izražavanje i pregovori vam donose sreću tijekom studenog 2017. godine. Bit ćete aktivni kada se radi o novcu. Imat ćete potrebu za kupovinom, prodajom ili za povećanjem prihoda na neki način, ali postoji opasnost od donošenja krivih odluka zbog žurbe i nedovoljno promišljanja.

Zdravlje i moral

Sjajno raspoloženje, samopouzdanje i optimizam tijekom novembra 2017. godine, uz zabavu i dobar provod donosi dobro osjećanje u vlastitoj koži i to je najvažnije. Kada se ovako dobro osjećate i tijelo stvara jači imunitet i izdržljivost. S druge strane, Merkur, vladar Djevice, približava se Saturnu, vladaru kuće bolesti i to baš nije dobra stvar. Trebali bi biti na oprezu, posebno u zadnjem djelu mjeseca.

Savjet

Iskoristite svoj um i moć uvjeravanja jer tu ste najbolji u ovom periodu!

 

 

VAGA – horoskop novembar 2017.

Ljubav i veze

Tijekom novembra 2017. godine vladar kuće parova Vage prolazi kroz Vagu, što znači da vam ljubav dolazi u susret, traži vas i čeka vas. Sve što morate napraviti je da gledate pažljivo oko sebe i primijetite signale koji vam se šalju. Bit ćete skloniji tome da prvi napravite potez, jer Mars čini takve stvari i zahtjeva akciju, ali u vašem je interesu više to da privučete pažnju, da zavedete na jedan finiji način. Bilo da ste u vezi ili želite novu vezu, sve vezano za ljubavni život u prvom je i najvažnijem planu tijekom novembra 2017. godine. Komunikacija, zajednički pogledi i stavovi, intelektualna kompatibilnost i dalje su važni kako bi stvari tekle pravim smjerom. Novac vam je, isto tako, važan.

 

Posao i novac

Novembar je dinamičan mjesec za karijeru Vage i ono što je još važnije je da je to produktivan mjesec. Mars smješten u Vagi ima velike planove i gura vas prema donošenju odluka i preuzimanju inicijativa. Ciljevi su ambiciozni i imate natjecateljski duh i više hrabrosti. Tijekom studenog privlačit će vas izazovi i bit ćete u pravom raspoloženju za to da napravite prvi korak u novom smjeru. Spremni ste za borbu i već se osjećate kao pobjednik. U kući vrijednosti Vage eksplozija je pozitivne energije. Sunce, Venera i Jupiter udružuju snage i pomažu vam da prosperirate. Pritječe vam više novca i imat ćete sreće s novcem. Ako ćemo iskreno, bit ćete raspoloženi i za više trošenja.

Moral i zdravlje

U sjajnoj ste formi tijekom novembra 2017. godine. Mars vam donosi snagu volje i brze reakcije. Mars vam donosi popriličnu količinu energije i zato je usmjerite za važne aktivnosti. U suprotnom može biti nestrpljenja i razdražljivosti što vodi prema ozljedama. Nemojte prenagljivati, djelujte promišljeno i izbjegavajte pretjerivanja.

Savjet

Krenite u teretanu, upišite tečaj plesa ili na drugi način poradite na sebi!

 

ŠKORPION – kralj novembar 2017.!

Ljubav i veze

Tijekom novembra 2017. godine imat ćete dobrih razloga da kažete da ste najsretniji na planeti.Venera, planeta ljubavi, koja je u ovom slučaju i vladar kuće parova, nalazi se upravo u Škorpionu i povrh svega pravi sjajnu konjunkciju s Jupiterom, Velikom Srećom. Nema bolje kombinacije kada se radi o ljubavi, ispunjenju i zadovoljstvu u životu! Vrijeme je da uđete u novu vezu, da osnažite sadašnju vezu, da osvajate ili da se ponovno povežete s nekim. Zvijezde su na vašoj strani tijekom novembra 2017. godine i nakon što otkrijete što želite i što budi vaše strasti – krenite! Imate odlične šanse da dobijete ono što želite.

Posao i novac

Kroz prve dvije dekade novembra 2017. godine Sunce, vladar kuće karijere Škorpiona, nalazi se upravo u Škorpionu. To je dobar znak koji predviđa period u kojem će vaše kvalitete doći do izražaja, vaš trud će se cijeniti i bolji su izgledi za ostvarenje uspjeha. Bit ćete ambiciozniji i težit ćete ostvarenju boljeg položaja, većem autoritetu i dati ćete sve od sebe da u tome i uspijete. Kroz to imat ćete i sreće: Venera i Jupiter, smješteni u Škorpionu, donose vam nove prilike i stvaraju okolnosti koje privlače uspjeh. Kada se radi o novcu, vijesti su dobre: Venera i Jupiter su velikodušni tijekom studenog. I vi bi mogli biti velikodušni, isto tako.

Zdravlje i moral

Odlično ćete se osjećati i željet ćete živjeti svoj život, zabavljati se i družiti. Na stvari ćete gledati kroz roza naočale i ništa se neće činiti tako teško. Imat ćete i puno energije, pa se nećete moći požaliti na nešto. Druga strana istog novčića je sklonost pretjerivanju bilo koje vrste, mogućnost povreda i upala. Mars, vladar Škorpiona nije u najboljoj poziciji tijekom studenog. Bilo bi najbolje da pomognete da stvari teku pravim smjerom, a ne da odmognete negiranjem.

Savjet

Molite se ako to želite, volite koliko god možete, ali ne pretjerujte s hranom!

 

 

STRIJELAC – horoskop novembar 2017.

Ljubav i veze

Merkur, vladar kuće parova Strijelca, ulazi u Strijelca 5. novembra 2017. godine i ima puno dobrih namjera. Bit ćete više zainteresirani za vašeg partnera ili vaš odnos, težit ćete intimnijem odnosu i većoj bliskosti i sve ćete željeti raditi zajedno sa voljenom osobom. Strijelci su poznati po tome da su skloni slobodi i neovisnosti, ali to je sada zamijenjeno potrebom za zajedništvom, suradnjom i razumijevanjem. S druge strane, mogli bi prolaziti kroz period u kojem ćete propitkivati vaš ljubavni život pažljivije i izgledno je da ćete do kraja mjeseca završiti s propitkivanjem, što će rezultirati donošenjem novih zaključaka ili odluke. Za neke postoji mogućnost ulaska u vezu koja je tajna, sakrivena ili zabranjena.

Posao i novac

Uz Merkur u Strijelcu novembar 2017. godine je krasan mjesec u kojem ćete se kretati, razgovarati i puno toga doznati. Ovo je povoljan period za intelektualne ciljeve, pisanje, održavanje govora, putovanja i komercijalne aktivnosti. Pokazat ćete svoje sjajne vještine i fleksibilnost. Više će vas okupirati vaša karijera i kamo ju želite usmjeriti, upravo kao i po pitanju ljubavnog života, analizirat ćete, doći do zaključaka i odluka. Privlačit će vas grupne aktivnosti i okupljanja, te ćete se oko toga i angažirati. Mogli bi se naći u ulozi vođe ili organizatora.

Zdravlje i moral

Sa Suncem u vašoj 12. kući, kroz prve dvije dekade novembra 2017. godine, vaša energija bit će slabija, a ni tijelo neće biti tako snažno. Trebali bi se više opuštati i odmarati. Nemojte u ničemu pretjerivati i pazite se ovisnosti. U zadnjoj dekadi stanje se popravlja.

Savjet

Čitajte, meditirajte i stvarajte!

 

JARAC – horoskop novembar 2017.

Ljubav i veze

Venera, planeta strasti i ljubavi, nalazi se u strastvenom Škorpionu i smještena je u povoljnoj kući, te ima dobro društvo Jupitera, Velike Sreće! Vidi se da novembar 2017. godine nudi puno toga na ljubavnom polju. Ljubavne prilike otvaraju se kroz društvene događaje, što znači da svoju bolju polovicu možete upoznati kroz prisustvovanje nekom društvenom događaju ili na nekom okupljanju zbog zajedničkih interesa, ciljeva, hobija ili radi zabave. Tijekom studenog važna će vam biti komunikacija, suradnje, kontakti sa strancima i intelektualno – kulturološki ciljevi.

 

Posao i novac

Tijekom novembra 2017. godine Mars pravi valove u kući karijere Jarca: ambicije, želja za uspjehom i natjecateljski duh rastu. Preuzimat ćete inicijativu, imat ćete potrebu djelovati i nećete biti popustljivi kada donesete neku odluku. S druge strane, ako pretjerate ili energija Marsa nije dobro usmjerena, suočit ćete se sa sukobima s nadređenim osobama, te su mogući incidenti na profesionalnom polju. Kako bi izbjegli ovakve situacije, sami sebi postavite jasne i poštene ciljeve, borite se pošteno i pri tome budite strpljivi. Jedino tako ćete ih i ostvariti! Dosadašnji priljev novca željet ćete povećati i to bi mogli ostvariti kroz neke druge izvore: preko prijatelja, putem interneta, uz pomoć onih koji su vam naklonjeni, kroz kolektivne akcije i društvene događaje.

Zdravlje i moral

Tijekom novembra 2017. godine vaš izvor snage nekako je ograničen i može doći do zdravstvenih poteškoća, posebno u zadnjoj dekadi. Kako bi izbjegli moguće komplikacije vodite zdrav život i držite se dobivenih uputa, te dovoljno odmarajte. Baterije možete napuniti boravkom u prirodi i prihvatite ponuđenu pomoć kada vam je potrebna.

Savjet

Sada je pravo vrijeme da poboljšate sliku o sebi i da postanete popularniji. Samo krenite!

 

VODENJAK – horoskop novembar 2017.

Ljubav i veze

Sreća vam dolazi kroz dva benefika – Veneru i Jupitera i usmjerava se prema vladaru kuće parova Vodenjaka, Suncu, kroz prve dvije dekade novembra 2017. godine. To je djelovanje kao da vam dobra vila pokušava olakšati put i usmjeriti vas prema sreći. Ali, i od vas se traži da se potrudite i fleksibilnost. Ako gledamo na stvari iz drugog ugla, ljubavni život isprepliće se s profesionalnim, s ambicijama, društvenim statusom ili slavom. Ciljevi su poprilično veliki i zahtijevaju puno koraka. Za većinu Vodenjaka otvorena je prilika za ostvarenje uspjeha kroz zajedničke aktivnosti ili će vaš partner ostvariti veliki uspjeh. Zadnja dekada novembra 2017. godine je neutralnija i opuštenija.

Posao i novac

Novembar je mjesec maksimalne sreće za Vodenjaku na društveno – profesionalnom polju, zato što su Sunce, Venera i Jupiter u kući karijere Vodenjaka. Šefovi vas vole, oni na višim funkcijama čine vam usluge, razna poznanstva pomažu da dospijete u više krugove, kao i vaš šarm, talent i kreativnost. Iza sreće ipak se nalazi sav vaš trud u nastojanju da dođete do stupnja koji vam omogućava veći autoritet, poštovanje i ugled. Kombinacija sreće i vašeg napornog rada i snaga volje približava vas toliko željenom uspjehu. Zbog dva benefika, Venere i Jupitera, smještenim u kući karijere Vodenjaka, koji prave dobar aspekt s Neptunom, smještenim u kući novca, novembar 2017. godine bit će darežljiv na praktičan način.

Zdravlje i moral

Bit ćete u dosta dobroj formi tijekom studenog i što se funkcioniranja tiče, fizički nećete imati puno problema. Ali, psihički bi mogli imati problema. Bit će mentalnih napetosti koje pokreće Mars – Uran opozicija. Mogli bi biti razdražljivi, nestrpljivi, žuriti pri donošenju odluka i mogli bi se upustiti u riskantne aktivnosti. Budite oprezni pri putovanju tijekom novembra.

Savjet

Posjećujte što više društvenih događaja, jer vam mogu donijeti sreću!

 

 

RIBE – horoskop novembar 2017.

Ljubav i veze

Merkur, vladar kuće parova Riba, smješten je u kući karijere i prestiža tijekom novembra 2017. godine, zajedno sa Saturnom. Pitanja para postaju delikatna i na neki način službena ili su povezana s karijerom ili društvenim statusom. U zadnjem djelu mjeseca susret Merkura i Saturna u nekim slučajevima može donijeti lošu sreću, izazove, frustracije ili u drugim slučajevima veću svjesnost i donošenje odluka. Ipak, postoje mjesta gdje će ljubav cvjetati u potpunosti, kroz intelektualnu, kulturološku ili duhovnu kompatibilnost i to može biti povezano s udaljenim mjestima ili putem interneta. Putovanja mogu biti romantična ili zbog ljubavi.

Posao i novac

Merkur prolazi kroz kuću karijere Riba tijekom novembra 2017. godine i zato će vaš profesionalni život biti pun akcije, kretanja, komunikacije i to više no inače. Sve navedeno može biti povezano s intelektom, obrazovanjem i razmjenom informacija. Mentalne sposobnosti manifestiraju se na apstraktnom, špekulativnom ili kreativnom nivou, gdje se može doseći punina. To je iz razloga što je vladar kuće posla Riba, Sunce, zajedno sa dva benefika, Venerom i Jupiterom, u 9. kući koja predstavlja svijet višeg obrazovanja, znanosti, kulture i slično. Putovanja donose sreću i uspjeh ili sreća dolazi od udaljenih mjesta. Bit ćete aktivni kada se radi o novcu i vaš priljev novca može se povećati, ali samo ako ne žurite i ako se ne upuštate u rizik.

Zdravlje i moral

U dosta dobroj formi ste tijekom novembra 2017. godine. Ali, vaše raspoloženje može varirati od umora i razdražljivosti, zbog položaja Marsa u vašoj kući briga, opsesija i strahova, do sjajnog raspoloženja i veselja koje donosi tranzit Venere i Jupitera, tradicionalnog vladara Riba. Trebali bi više odmarati.

Savjet

Počnite učiti nešto što vas uistinu zanima, iako to može biti teško ostvarivo zbog nekih drugih razloga, ali nemojte odustati!

 

 

tarot-horoskop.com

podijeli

Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *