Kim Kardashian sinoć je zasluženo kući odnijela nagradu koju su zbog nje i izmislili

podijeli

 

 

VOLJELI ju vi ili ne, ovu je nagradu potpuno zaslužila.

Iako su ovu kategoriju zbog nje izmislili, Kim Kardashian West je definitivno jedna od najvećih influencerica i modnih ikona 21. stoljeća. Nema tog trenda koja upravo Kim nije pokrenula ili proslavila. Mnogi je još uvijek nazivaju starletom, međutim Kim posjeduje i vlastiti brend kozmetike i utječe na javno mnijenje više nego bilo koja druga starleta.

Možemo reći da je ona jedna od prvih pravih influencerica kakve danas poznajemo, možda čak i prva pa nas zbilja ne čudi to što je CFDA dodala kategoriju Influencerica godine upravo zbog nje.

Kim se u jednom trenutku, kada je primala nagradu, odlučila našaliti i izjavila je kako je šokirana što je baš ona osvojila ovu nagradu, s obzirom na to da je gola većinu vremena, čime se referirala na svoje popularne nude selfije.

Tijekom njezinog govora u pozadini je puštena videosnimka njezinog muža Kanyea i sina Sainta koji su joj pružili podršku, dok ju je Kanye nazvao najutjecajnijom osobom na planeti, što ju je vidno razveselilo.

 

 

 

 

 

 

Na dodjeli CFDA nagrada Kim nosila bijeli kompletić s potpisom dizajnera Ricka Owensa i zlatni nakit te ostavila dojam grčke božice. Za make-up je, naravno, bio zaslužan njezin dugogodišnji vizažist balkanskih korijena, Mario Dedivanović s kojim je nedavno u suradnji izbacila paletu sjenila za svoj brend. Frizuru joj je složio poznati holivudski frizer Chris Appleton koji također već duže vrijeme surađuje s Kim.

Vijeće američkih modnih dizajnera (The Council of Fashion Designers of America) poznatije kao CFDA je neprofitna zajednica koja djeluje od 80-ih godina prošlog stoljeća, a broji preko 500 članova.

Dodjela CFDA nagrada održava se svake godine u lipnju, a ove godine broje čak dvanaest dobitnika među kojima su, uz Kim, i Naomi Campbell, Mary-Kate i Ashley Olsen, Donatella Versace i mnogi drugi.

 

 

 

 

 

index rouge

podijeli

Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *