Evo kako bi najpoznatiji alfa muškarci izgledali da promene pol

podijeli

Istorijski gledano, muškarci koji su mogli da ubiju najvećeg medveda, da podignu najveći kamen i da jašu najbržeg konja, drže titulu alfa muškaraca. U savremenom dobu to su samouvereni i uspešni glumci, pevači, lideri i ljudi koji donose odluke. Da li ste se nekada zapitali kako bi čuveni alfa muškarci današnjeg društva izgledali kao žene? Da li bi se automatski pretvorili u alfa žene? Hajde da zamislimo taj paralelni svet.

1. Rajana Gosling će vas odvesti u “La La Land”

Rajana Gosling će vas odvesti u "La La Land"

Foto: brightside.me
Holivudski srcolomac bio bi veoma lepa žena, zar ne? Takmičio bi se sa Rejčel Mekadams za ulogu u “Beležnici”, ali ko bi onda bio Noa? Nećemo dopustiti mašti da ode toliko daleko!

2. Upoznajte prvu američku predsednicu, Donu Tramp!

Upoznajte prvu američku predsednicu, Donu Tramp!

Foto: brightside.me
Ova dama bi verovatno bila najbolja prijateljica Angele Merkel ili Tereze Mej! Pitamo se da li bi i Dona bila toliko ekscentrična u svojim govorima kao Donald Tramp. Kako li bi prvi gospodin izgledao?

3. Oskar ide… Leonardi Dikaprio

Oskar ide... Leonardi Dikaprio

Foto: brightside.me
Da li bi Leo dobio Oskara za najbolju ulogu “Povratnik” da je bio žena? Ne, ne želimo ni da zamislimo kako se ova lepotica bori sa divljim medvedom, pliva kroz zaleđene reke, jede sirovo meso i… spava u mrtvom konju. Ipak, bila bi savršena Rouz iz “Titanika”

4. Vlada Putin voli zimu… i moć

Vlada Putin voli zimu... i moć

Foto: brightside.me
Ova žena izgleda tako nevino i bezopasno, ali ona zapravo kontroliše nuklearno dugme, veliku vojsku i neke divlje medvede… Ne dajte da vas zavaraju te plave oči. Bolje poradite na svojim veštinama pregovaranja!

5. Da li ste se već zaljubili u Džordžinu Kluni?

Da li ste se već zaljubili u Džordžinu Kluni?

Foto: brightside.me
Betmena su igrali različiti glumci, uključujući Džordža Klunija. Njegov ženski alter-ego bi apsolutno mogao da ode na audiciju za Ženu-mačku! Ona takođe izgleda kao neko ko bi hladnokrvno osmislio pljačku kazina u “Igraj svoju igru”.

6. Kristina Bejl je vaša nova omiljena teta!

Kristina Bejl je vaša nova omiljena teta!

Foto: brightside.me
Kristijan Bejl je takođe igrao ulogu Betmena. Možda bi i njegov ženski alter-ego bio savršena Žena-mačka? Odlučite sami. Ako nas pitate, mislimo da bi bio sjajan u “Očajnim domaćicama”.

7. Džesi Satatm će vas izludeti

Džesi Satatm će vas izludeti

Foto: brightside.me
Engleski glumac je poznat po ulogama u akcionim filmovima i trilerima. Njegov ženski alter-ego izgleda opako! Zamislite kako bi čuveni “transporter” izgledao kada bi glavni lik nosio koktel haljinu umesto čuvenog crnog odela?!

8. Gledajte “Deveruše” sa Brendom Kuper

Gledajte "Deveruše" sa Brendom Kuper

Foto: brightside.me
Kakva bi bila žena sa prirodnom harizmom Bredlija Kupera? Bila bi savršena deveruša na svakom venčanju, bilo da je u Las Vegasu, na plaži na Tajlandu ili negde u Virdžiniji!

9. Vidimo vatru u očima Adelajn Širan

Vidimo vatru u očima Adelajn Širan

Foto: brightside.me
Da li bi Ed Širan bio u ljubavi sa “the shape of you” da je žena? Da li bi “thinking out loud” o vama? Da li bi želeo da provede vikend sa vama u “castle on the hill”? Verovatno biste izgledali kao lepa “Galway girl”, zar ne?

10. Da li je Viki Kasel lepa kao Monika Beluči?

Da li je Viki Kasel lepa kao Monika Beluči?

Foto: brightside.me
Francuski glumac Vinsent Kasel uvek igra savršene zločince: u “Ponovo u igri”, “Zakletvi”, “Državnom neprijatelju broj 1” i “Bornovom identitetu”. Ima nešto u očima što ga čini tako opasnim, čak i kao žena!

11. Rebeka Patinson čeka sumrak

Rebeka Patinson čeka sumrak

Foto: brightside.me
Šta mislite o Robertu Patinsonu kao ženi? Mislimo da ne bi mogao da se nadmeće sa Kristen Stjuart za ulogu Bele Svon. Robert je mnogo bolji kao muškarac… ili vampir.

12. Bruna Vilis je spremna za “Armagedon”

Bruna Vilis je spremna za "Armagedon"

Foto: brightside.me
Ženski alter-ego Brusa Vilisa izgleda kao odgovorna žena.Ona je spremna da uradi sve za Ameriku: da se izgubi u “Gradu greha”, razvije “Šesto čulo”, otkrije “Peti element”, pročita “Petparačke priče” i čak “Umre muški”. Da li bi bila nesalomiva kao Brus?

13. Ešli Kučer zna sve o efektu leptira

Ešli Kučer zna sve o efektu leptira

Foto: brightside.me
Ešton Kučer je glumac, producent, investitor. Njegova ženska verzija izgleda kao neko ko bi napravio karijeru na polju investicija, zar ne? Stroga poslovna garderoba, analitika, prognoze, brojevi, brojevi i brojevi!

14. Dijana “Stena” Džonson voli da diže tegove

Dijana "Stena" Džonson voli da diže tegove

Foto: brightside.me
Apsolutno možemo da zamislimo Dijanu kako pobeđuje na takmičenju žena u bodibildingu, a onda ide kući da pravi pitu sa jabukama za svoju decu. Ona je prava duša!

15. “Ja sam Patriša Hemsvort, ćerka Odina.”

"Ja sam Patriša Hemsvort, ćerka Odina."

Foto: brightside.me
Kris Hemsvort bi bio prelepa žena! Ona definitivno zna kako da koristi Torov čekić… Čekajte, zar vas ne podseća na nekog? Melanija Tramp, da li si to ti?

16. Antonina Banderas igra flamenko

Antonina Banderas igra flamenko

Foto: brightside.me
Antonina izgleda kao neko ko ima mnogo priča iz mladosti: volela je tekilu, jahala je konje, pozavala je Zoroa, glumila je toreadora i svirala gitaru. Doživela je mnogo avantura!

17. Kapetan Džena Sparou je na palubi

Kapetan Džena Sparou je na palubi

Foto: brightside.me
Džoni Dep uvek bira iznenađujuće uloge i odigra ih kako niko drugi ne bi! Čuven je po svom šarmu, harizmi i ekscentričnom karakteru. Da je Džoni žena, bio bi ona koju biste teško mogli da zaboravite kada biste je samo jednom videli. Pogledajte samo te oči i jagodice!

18. Džesika Momoa može dugo da drži dah pod vodom

Džesika Momoa može dugo da drži dah pod vodom

Foto: brightside.me
Džejson Momoa je odigrao savršenog Akvamena i izgleda da bi Džesika bila sjajna ženska verzija! Čekajte… da li bi ona morala da glumi toples?

19. Tilda Švajger govori savršen nemački

Tilda Švajger govori savršen nemački

Foto: brightside.me
Tilda izgleda kao neko kome biste mogli da se jadate o svojim problemima, dok pijete nemačko pivo i jedete bavarske kobasice u baru. Daće vam najmudriji savet i “Bosonoga” će vas odvesti do najbližeg kluba gde ćete plesati celu noć!

20. “Ja sam Rijana Rejnolds i ja mrzim Dedpulov humor.”

"Ja sam Rijana Rejnolds i ja mrzim Dedpulov humor."

Foto: brightside.me
Ženska verzija Rajana Rejnoldsa izgleda kao top model! Nema šanse da bi se ona složila da igra ženskog Dedpula, zastrašujuće ružnog lika! Ipak, bila bi savršen duo sa Arijanom Grande – izgledaju kao bliznakinje!

21. Vaša najbolja nastavnica matematike, Arnela Švarceneger

Vaša najbolja nastavnica matematike, Arnela Švarceneger

Foto: brightside.me
Ženski Arni izgleda baš slatko! Ona bi bila najbolja nastavnica u školi, fina i zahtevna u isto vreme. Na kraju svakog časa, ona bi rekla: “Deco, vratiću se!”

22. Vivijena Dizel voli trke

Vivijena Dizel voli trke

Foto: brightside.me
Ženska verzija Vina Dizela izgleda opasno. Ona je definitivno tip kome je bolje dati prednost na putu. U suprotnom, razneće vam auto!

23. “Ja sam Kejt Harington i osećam da zima dolazi.”

"Ja sam Kejt Harington i osećam da zima dolazi."

Foto: brightside.me
Kejt bi definitivno lomila srca. Ona bi svako kopile, divljaka i Belog Hodača ostavila bez odbrane. Čak bi i zmajevi poludeli za njom!
fokuzz.com

podijeli

Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *