Znate li što je snorkeling i zašto je sve popularniji?

podijeli

 

 

 

Ljeto stiže, a to znači i sve aktivnosti koje uključuju more, kupanje i ronjenje. A nekako ne možemo zamisliti pakiranje za more bez maske za ronjenje, zar ne?

Posljednjih godina sve je popularniji ‘snorkeling’, koji zapravo nema poseban prijevod kod nas, ali najbliže kako bismo ga mogli objasniti jest – plivanje i ronjenje s maskom. Ali tu ne govorimo o onoj klasičnoj maski za ronjenje koja izgleda kao malo veće naočale s posebno dodatnom disalicom, već o podvodnoj maski koja donosi sasvim novi doživljaj i koncept.

Easybreath maska jedan je od trenutno najpopularnijih i najprodavanijih komada bez kojeg se više ne odlazi na more. Njezina posebnost je što je sigurna je za korištenje, a sigurnost je potvrđena neovisnim testovima. Ujedno korisniku nudi pogled od 180 stupnjeva i istovremeno mogućnost disanja na nos i usta. Zvuči čudno? Ni najmanje, jer je riječ o inovativnoj maski kojoj je disalica na vrhu opremljena mehanizmom koji sprečava prodor vode u unutrašnjost nakon što zaronite.

Nema više onog groznog osjećaja kada nonšalantno uživate u pogledu ispod mora, a zalije vas val i nagutate se vode, Easybreath nudi upravo to – lagano disanje. Jednako tako, nema onog dosadnog zamagljivanja maske i konstantnog ispiranja jer mehanizam ima dvostruki protok zraka.

Koliko je snorkeling postao popularan govori i činjenica kako je, od 2014. godine otkako je u prodaji, maska prodana u više od pet milijuna primjeraka. Idealna je za amatere koji se libe isprobati ronjenje s bocama, a svejedno žele uživati u pogledu na podvodnu floru i faunu.

Easybreath je siguran proizvod renomiranog proizvođača koji se zbog svoje kvalitete i navedenih benefita potpuno izdvaja od sličnih kopija dostupnih na tržištu.

Korištenje ove maske je iznimno jednostavno. Bitno je odabrati masku koja je vaše veličine, maknuti kosu s lica te učvrstiti masku na lice pomoću dvije trakice i spremni ste za uživanje! Maska je namijenjena djeci starijoj od 10 godina i pogodna je za korištenje na dubini od jednog metra.

 

Idealna je za sve prilike i istraživanja podvodnog svijeta, a ujedno se s njom možete dobro zabaviti i u plićaku. Što je savršena opcija za mlade roditelje koji, nerijetko s malom djecom, ne odlaze na plivanja daleko od obale. Ovako, dovoljno je i dvadesetak centimetara dubine i snorklanje može početi!

jutarnji.hr

podijeli

Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *