info

podijeli

Uvjeti i pravila korištenja

Sve informacije i sadržaje koje možete pročitati na našim stranicama ne služe za određivanje i postavljanje samostalnih dijagnoza ili samostalnih tretmana. Uredništvo te stvari prepušta kvalificiranim medicinskim djelatnicima. Stoga, za moguće indikacije, nuspojave ili mjere opreza i sl., prije uzimanja bilo koje kure, tretmana, recepture, preparata, terapeutske metode ili bilo kojeg drugog načina utjecanja na fizičko ili psihičko zdravlje čovjeka, a koji su objavljeni na ovom portalu, ne preuzimamo odgovornost i preporučamo da se posavjetujete sa svojim liječnikom.

Isključivo napominjemo kako se ne bavimo nikakvom vrstom iscjeljivanja, liječenja ili bilo kojom vrstom ili načinom utjecanja na fizičko ili psihičko zdravlje čovjeka, životinje ili biljke.

Za cjelokupni sadržaj u objavljenim člancima, njihovu kvalitetu, sadržaj, točnost, istinitost, namjenu i ispravnost, jamče osobno njihovi autori. Naš portal glede toga ne snosi, ne preuzima i ne podliježe nikakvoj vrsti materijalne ili nematerijalne odgovornosti.

Za svaku primjenu ili korištenje bilo kojih vrsta savjeta, recepata, receptura, metoda i sl., koji se nalaze na ovom portalu, snosite vlastitu odgovornost (za Vas osobno ili za treće osobe).

Izričito napominjemo kako ovaj portal ne odgovara za bilo koju vrstu štete ili posljedice nastale korištenjem bilo kojeg sadržaja koji se na njemu nalaze bilo nama, drugim korisnicima ili trećim osobama.

Dijeljenje i prenošenje sadržaja

Sve tekstove objavljene na našoj stranici možete dijeliti, kopirati i koristiti, ali obavezno navedite izvor s linkom.

Gotovo svi članci koji su preneseni s drugih stranica i portala, preneseni su uz dozvolu autora ili uz dozvolu određenog portala na kojem je članak objavljen te za njihovo daljnje prenošenje na vaše stranice ne možemo mi dati dozvolu. Preporučamo da sami kontaktirate autora ili barem ako s našeg portala prenosite sadržaj koji smo mi prenijeli s s drugog izvora, obavezno navedite originalni izvor i autora, a po želji u nastavku navedite “prenosi: odmor.net”.

Za tekstove koje smo prenijeli sa stranica na kojima nisu navedeni uvjeti, podrazumijevamo da ne kršimo autorska prava te da ih je dozvoljeno prenijeti uz navedenog autora i link na originalni tekst.

Moguće je da nekom članku nije bilo lako utvrditi originalni izvor i autora pa isti nisu navedeni. Ukoliko smatrate da smo povrijedili vaše autorsko pravo, izvinjavamo se i molimo vas da nam to javite kako bi članak ili uklonili ili dodali vaše ima kao autora.

Tekstove nemojte mijenjati kako ne bi izgubili svoje značenje. Možete ih citirati i dati svoje tumačenje uz uvjet da to i napomenete.

Ukoliko želite da na našem portalu objavimo neki vaš sadržaj, slobodno nas kontaktirajte na odmor.net@gmail.com

 

podijeli